Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anyone else with Firefox/Tech Talk issues?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tomzarbo
    replied
    Hmmmm, F5 after I hit the post button? Let's give that a try.

    TomZ

    Leave a comment:


  • Paul K.
    replied
    I have the same problem on occasion but the wait just seems really long when it's only 30 seconds to a minute I'm estimating.
    Paul

    Leave a comment:


  • billfitzmaurice
    replied
    The same happens to me, but only occasionally.

    Leave a comment:


  • jclin4
    replied
    I experience the same issue, but with Chrome, not Firefox, and not recently. It has been this way for a while.

    Leave a comment:


  • ernperkins
    replied
    +1. It's become second nature to me to hit F5 after posting

    Leave a comment:


  • dcibel
    replied
    Just hit F5 after you push the post button to reload the page.

    Leave a comment:


  • tomzarbo
    replied
    Does the same thing with new posts it seems..... This /|\ post is still spinning in the other tab after a few minutes.
    Maybe I need to update Firefox. I'll see if I can do that.

    TomZ

    Leave a comment:


  • tomzarbo
    started a topic Anyone else with Firefox/Tech Talk issues?

    Anyone else with Firefox/Tech Talk issues?

    Last few days I've had a terrible time posting replies to posts.

    I'll write something and click 'post' and it will just spin, and spin. I let it go for over 10 minutes yesterday and it just spun, wouldn't post it. Of course I clicked one or two more times over the next 10 minutes or so to make sure it wasn't 'locked up' or something.

    Then I open up another tech talk to find that it did post, and so did my other two... although the original tab where I first tried to post the reply was still spinning...

    That's just in Firefox... Edge seemed to work okay.

    This has happened before on occasion, but it's all the time for the last few days it seems.

    Not meaning to complain, just wondering if anyone else is having similar issues.

    TomZ
Working...
X