Announcement

Collapse
No announcement yet.

Antone Else having Issues uploading images?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Paul K.
    replied
    Originally posted by DaveHendricks View Post
    I just applied a new update that resolved the image upload issue.
    Dave, I'm making this post because I've sent you 3 private messages (Sep 9, 19 and 27) about a different problem I've been experiencing regarding this forum. Since you have not replied, I'm wondering if you ever received my messages? AFAIK no one else has commented about this other problem, so I suspect it's entirely on my end.
    Thanks,
    Paul Kittinger

    Leave a comment:


  • jimbones
    replied
    Originally posted by tomzarbo View Post
    No, Dave, it's still not working right...

    ...your speaker looks like a house.



    TomZ
    ha ha ha ha


    Leave a comment:


  • tomzarbo
    replied
    No, Dave, it's still not working right...

    ...your speaker looks like a house.



    TomZ

    Leave a comment:


  • DaveHendricks
    replied
    I just applied a new update that resolved the image upload issue.

    Leave a comment:


  • DaveHendricks
    replied

    Leave a comment:


  • DaveHendricks
    replied
    Still working on it, hope to have it resolved soon. Thank you for your patience!

    Leave a comment:


  • tomzarbo
    replied
    Yeah, they're aware of it and trying to get it back up and running. There was a post called "Pictures" down there a bit. It's been going on a few days I think.

    TomZ

    Leave a comment:


  • jimbones
    started a topic Antone Else having Issues uploading images?

    Antone Else having Issues uploading images?

    getting a "empty path" error.....
Working...
X